برای آشنایی با ریموت دیپ سوئیچ لازم است ابتدا با مفهوم دیپ سوئیچ آشنا شوید. دیپ سوئیچ در واقع یک سوئیچ الکتریکی دستی است که به دلیل قرار گرفتن پایه های آن در دو طرف قطعه پکیج Dip به آن دیپ سوئیچ گفته میشود. دیپ سوئیچ ها برای استفاده در برد مدارهای چاپی (PCB) طراحی شدهاند و معمولاً برای تغییر در عملکرد برد، مورد استفاده قرار میگیرند.
ریموت هایی که از دیپ سوئیچ برای کددهی به ریموت استفاده میکنند، در بازار و بین مشتریان به نام ریموت دیپ سوئیچی شناخته میشوند. معمولاً تعداد 8 الی 12 سوئیچ یا کلید روی ریموت دیپ سوئیچ وجود دارد که از آنها برای کد دهی استفاده میشود.
در اغلب ریموت ها، تعداد کلیدها، 8 عدد است که هر یک از آنها را میتواند در حالت باز یا بسته قرار داد. از این رو در 256 حالت میتوان ریموت را کد دهی کرد. این موضوع نشان دهنده این است که محدودیتی برای کددهی به ریموت های دیپ سوئیچ وجود ندارد.
ست کردن یا کپی کردن این نوع ریموتها به دو روش امکان پذیر است:
روش اول - ست کردن ریموت از روی ریموت دیگر
برای این کار کافی است که درب هر دو ریموت را با استفاده از پیچ گوشتی باز کنید، داخل ریموت 8 کلید وجود دارد که به آنها اصطلاحاً کلید ها دیپ سوییچ گفته میشود، کافیست کلیدهای ریموت جدید را دقیقاً همانند سوئیچهای ریموت قدیمی (که قبلاً از آن استفاده میکردید) قرار دهید. توجه داشته باشید که باید هم فرکانس ریموتها و هم تعداد سوئیچ ها با هم برابر باشند. به این ترتیب ریموت شما را موتور ست میشود و به راحتی میتوانید برای باز و بسته کردن درب پارکینگ یا کرکره برقی از آن استفاده نمایید.
روش دوم - ست کردن ریموت از روی مدارفرمان
برای این کار کافیست درب ریموت جدید و درب رسیور خود را باز کنید در اینجا هم مشابه روش قبلی، 8 کلید مشاهده میکنید که اصطلاحاً کلید ها دیپ سوییچ گفته میشود. کافیست کلیدهای ریموت جدید را دقیقا مانند کلیدهای ریسور تنظیم کنید. به این ترتیب ریموت شما را موتور ست میشود و به راحتی میتوانید برای باز و بسته کردن درب پارکینگ یا کرکره برقی از آن استفاده نمایید. سوئیچهای ریموت جدید را در همان حالت سوئیچ های روی برد کرکره برقی یا جک برقی قرار دهید. در اینجا حتما باید توجه کنید که فرکانس و تعداد سوئیچ های ریموت با رسیور یکسان باشد.